Shtëpitë më të shëmtuara që i keni parë ndonjëherë

1 min read

Kur flasim për arkitekturën, ekziston një vijë e hollë midis të guximshmes dhe qesharakes. Dhe kur një projekt e kapërcen atë, njerëzit shpesh e vënë re.

Një llogari në Instagram mbledh shtëpitë e shëmtuara holandeze. Duke rrezatuar një atmosferë të ngjashme si “kushërinjtë” e tij irlandezë dhe belgë, ky projekt në internet ndan foto të strukturave që beson se e meritojnë të prishen. Ose të paktën një ndryshim i mirë./21Media