Një person mesatarisht shpenzon rreth 4 orë në javë në lavanderi. Ndërsa makinat moderne të larjes bëjnë pjesën më të madhe të punës, ne mund të përmirësojmë ndjeshëm rezultatin e larjes dhe të kursejmë shumë kohë me një truk të thjeshtë.

Kjo metodë sigurisht që t’ju ndihmojë nëse keni kafshë shtëpiake ose zotëroni shumë rroba të errëta. Thjesht vendosni 3 letra të lagur në lavatriçe para se të lani rrobat brenda dhe do të shihni se çfarë do të ndodhë.

Letrat e lagura ndihmojnë për të hequr garzën dhe flokët nga rrobat. Ata veprojnë si një amortizues që pastron copa të vogla të rrobave, leshit dhe flokëve. Të gjitha këto grimca përfundojnë në letrat e lagura dhe si rezultat, rrobat duken shumë më të pastra dhe nuk është e nevojshme t’i mblidhni të gjitha këto mbeturina nga rrobat tuaja vetë.

Ju duhet të përdorni letra të reja të lagura për çdo larje, në mënyrë që të shihni rezultatet e kënaqshme.