Zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbaheshin për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut janë shtyrë. Portali 21Media mëson se zgjedhjet janë shtyrë për një afat të pacaktuar kohor.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme ishin paraparë të mbaheshin për shkak se Goran Rakiq, kryetari i deritanishëm i kësaj komune, është emëruar zv.kryeministër dhe Ministër i Pushtetit Lokal në Qeverinë Hoti./21Media