Qytetarët ankohen për zërin e lartë të muzikës nga kafeteritë, kurse në pushtetin komunal të Prishtinës nuk u përgjigjën për këtë problem

Qytetarët ankohen për zërin e lartë të muzikës nga kafeteritë, kurse në pushtetin komunal të Prishtinës nuk u përgjigjën për këtë problem

E, në historinë e Kosovës për herë të parë qeveris një parti e vetme, Vetëvendosje, që fitoi në zgjedhje mbi 50 për qind të votave. Opozita e përbërë nga tri partitë që qeverisën rreth 20 vjet, vëzhgon kujdeshëm çdo lëshim, dobësi dhe mangësi të qeverisë së re. Po kritikohet vazhdimisht qeveria edhe për mungesë të programit qeverisës dhe të planit të veprimit.( Teksti- Lirie Dibrani, kamera: Nijazi Kërqeli)./21Media