Ish- Gërmia nuk po konsiderohet përshtatshme për sallë koncertale

Ish- Gërmia nuk po konsiderohet përshtatshme për sallë koncertale

Propozimi për ndërtimin e sallës koncertale në ish-objektin e shtëpisë së mallrave “Gërmia” në kryeqytet shkaktoi pakënaqësi të një pjese të qytetarëve dhe organizatave të ndryshme, që bënë peticion për ta parandaluar këtë veprim.

Por, Qeveria e Kosovës ditë më parë vendosi që në këtë objekt të ndërtohet salla koncertale./21Media