Rrecaj: Gjykata Supreme mund  të vendos vetë .-Baraliu: Shkaktar i kësaj situate, mungesa e reformës zgjedhore

Rrecaj: Gjykata Supreme mund  të vendos vetë .-Baraliu: Shkaktar i kësaj situate, mungesa e reformës zgjedhore

Zyrtarët e Lëvizjes Vetëvendosje i janë drejtuar edhe njëherë Gjykatës Supreme të Kosovës me ankesën për numërimin e 4 mijë e 639 fletëvotimeve nga diaspora, pas refuzimit të PZAP-së për numërimin e tyre. Gjykata Supreme ka afat 72 orëve që të vendos për këtë çështje. Ish udhëheqësit e KQZ-së dhe PZAP-së vlerësojnë se Gjykata Supreme tani ka të drejtë të vendos për numërimin e ose jo  të votave të diasporës, pa pasur nevojë për opinionin e PZAP-së./21Media