E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovës Shyhrete Tahiri Sylejmani ka dorëzuar kallëzim penal

E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovës Shyhrete Tahiri Sylejmani ka dorëzuar kallëzim penal

E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovës Shyhrete Tahiri Sylejmani ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Speciale për Krime të Luftës në kërkim të drejtësisë për të dhe për të gjitha viktimat e dhunës. Drejtoresha e Qendrës Kosovare Për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës, Feride Rushiti, kujtoi se edhe 20 vjet pas luftës, askush nuk është dënuar për krimet e luftës të kryera në Kosovë./21Media