Vlerësohet se 20 milionët e paraparë nga Qeveria janë të pamjaftueshme \

Vlerësohet se 20 milionët e paraparë nga Qeveria janë të pamjaftueshme \

Pas kumtimit të mbrëmshëm nga Gjykata Speciale në Hagë të ekipit të avokatëve mbrojtës të ish- drejtorit politik të UCK-së Hashim Thaçi, u riaktualizua çështja: si dhe sa do të financohet mbrojtja e ish- pjesëtarëve të UCK-së, të akuzuar në Hagë?
Instituti i Kosovës për Drejtësi vlerëson se 20 milionët e paraparë nga Qeveria e Kosovës për mbrojtje në Hagë janë të pamjaftueshme.(Teksti- Fitore ADEMI, kamera-Fidan ABJRAMI)./21Media