Gara  “Shkolla ideale” e organizuar nga GIZI gjerman!

Gara  “Shkolla ideale” e organizuar nga GIZI gjerman!

Si do te dukej nje shkolle ideale, si femijet do te donin te ishte ajo. Ky ishte qëllimi i garës së këtë jave organizoni Gizi Gjerman në të cilën morën pjesë  rreth 150 nxënës dhe mësimdhënës nga e gjithë Kosova.  Qëllimi i kësaj gare ishte që  nxënësit e shkollave publike që përmes videove një minutëshe të  prezantonin  idetë e veta se si e përceptojnë ata shkollën ideale./21Media