Ndonjëherë harrojmë se edhe shembujt më të spikatur të burrave mund të fshehin një zemër shumë të butë dhe të ndjeshme brenda.

Por, falë FaceApp dhe aplikacionit të ndryshimit të gjinisë, tani më në fund mund të shohim një anë femërore të djemve tanë të preferuar./21Media

Leonardo DiCaprio

Keanu Reeves

Tom Hardy

Jim Carrey

Johnny Depp

Arnold Schwarzenegger

Ryan Gosling