Të gjithë e shohim Disney-n si një botë fantazie dhe gëzimi të përjetshëm, por artisti Tom Ward mendon ndryshe. Ai dëshiron të na tregojë një anë më autentike të këtij universi magjik.

Me aftësitë e tij krijuese, ky ilustrues ka arritur të përziejë thelbin e secilit personazh dhe historinë e tyre me botën në të cilën jetojmë sot, dhe rezultati përfundoi të ishte disi zbulues dhe shumë, shumë origjinal./21Media