Disa prej të famshëmve pëlqejnë të eksperimentojnë me modelet e tyre të flokëve. Kurse, disa të famshëm mund të themi se i qëndrojnë besnik për vite të tëra dukjes së tyre, për të cilët nuk e keni as idenë se si do dukeshin me një stil të ndryshëm të flokëve.

Bright Side ka bërë një përmbledhje ku ka shfaqur disa prej të famshmëve me stile dhe ngjyra të ndryshme të flokëve. /21Media