Aktorët duken ndryshe

Aktorët duken ndryshe

Është shumë interesante t’i shihni aktorët e preferuar jashtë xhirimeve. Dhe në një shfaqje po aq të egër si “Vikings” ka grim ndryshe, kostume, tatu dhe modele flokësh që e bëjnë të vështirë ta imagjinoni se si duken aktorët në jetën reale./21Media

1. Alexander Ludwig në rolin e Bjorn Lothbrok

2. Georgia Hirst si Torvi

3. Travis Fimmel në rolin e Ragnar Lothbrok

4. Alex Høgh Andersen në rolin e Ivar

5. Clive Standen si Rollo

6. Peter Franzén në rolin e mbretit Harald Finehair

7. Marco Ilsø në rolin e Hvitserk

8. Jennie Jacques si Judith

9. Maude Hirst si Helga

10. Alyssa Sutherland si Mbretëresha Aslaug

11. George Blagden në rolin e Athelstan

12. Jessalyn Gilsig në rolin e Siggy Haraldson

13. Jasper Pääkkönen si Halfdan the Black

14. Gustaf Skarsgård si Floki

15. Katheryn Winnick si Lagertha