Massimo Bietti është një fotograf italian që udhëton nëpër botë dhe kap momente të jetës së fëmijëve. Ai tashmë ka vizituar fëmijë në Indi, Rusi, Norvegji dhe shumë vende të tjera.

Disa prej tyre jetojnë në zonat më të largëta dhe secila fotografi na jep një vështrim të shkurtër të mënyrave të tyre të jetesës.

Shikoni më poshtë fotografitë e shkrepura nga Massimo Bietti në vende të ndryshme të botës./21Media

1. Vanuatu

2. Sudani i Jugut

3. India

4. Etiopia

5. Rusia

6. Malajzia

7. Bangladeshi

8. Sri Lanka

9. Birmania

10. Norvegjia

11. Kamboxhia

12. Nepali

13. Madagaskar

14. Laosi

15. Italia

16. Papua Guinea e Re

17. Sudani i Jugut