A kanë panik banorët?

A kanë panik banorët?

Gjendja e banorëve të Sublles së Vitisë konsiderohet të jetë e mirë. Kështu bëri të ditur Kristian Ramaj nga Stublla i cili jeton me Itali, por që ka kontakte me familjarët e tij në Stubell.

“Pasi që ka dalë pozitiv 77 veçari normal që janë marrë masa nga shteti por edhe nga fshati që janë izolu. ?Në fillim ka pasur panik që është normale, për momentin është gjithçka në rregull, normal ekziston paniku firka se kanë pasur kontakte me personin edhe me çiftin tjetër.”, tha Ramaj

Tutje Ramaj shpjegoi edhe situatën në Itali tha se, po qëndrojnë të izoluar, si dhe porositi bashkëkombasit e tij që të respektojnë vendimet e qeverisë në mënyrë që të zvogëlohet rreziku i përhapjes së koronavirusit./21Media