Hoti: Dialogu me Serbinë është për njohje.-Kamberi: Një qeveri e re, presidenti edhe kryeministër

Hoti: Dialogu me Serbinë është për njohje.-Kamberi: Një qeveri e re, presidenti edhe kryeministër

Përderisa në Kosovë ende po kërkohen eshtrat e viktimave të luftës Qeveria e re Serbisë dha betimin me përkushtimin për ruajtjen e Kosovës dhe Metohisë brenda Republikës së Serbisë.

Reagoi Qeveria e Kosovës. Kryeministri Hoti ia kujtoi Serbisë se Kosova është shtet dhe se nuk janë relevante tekstet e betimit të qeveritarëve të Serbisë.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Fatos VESELI). /21Media