Institucionet dhe bizneset po i respektojnë këto masat

Institucionet dhe bizneset po i respektojnë këto masat

Vendim i qeverisë për masat e reja anti-covid në përgjithësi po respektohet nga bizneset dhe institucionet e përfshira në këtë vendim. Deri më tani nuk ka pasur ndonjë raport zyrtar të jetë evidentuar ndonjë shkelje e vendimit.(Teksti-Xheneta Veliu, kamera: Sahit Troshupa). /21Media