Besimtarëve nuk iu lejua falja në xhamia shkak të Covid-19

Besimtarëve nuk iu lejua falja në xhamia shkak të Covid-19

Myslimanët anembanë botës sot kremtojnë njërën nga festat kryesore të islamit, e që është Kurban Bajrami. Për shkak të pandemisë COVID-19 dhe rrezikut të përahpjes së saj, falja e namazit të kësaj feste nuk lejua të bëhet nëpër xhamitë e Kosovës./21Media