Mehmet Genç është një fotograf turk që ka nofkën Rotasiz Seyyah, fotografitë e tij janë të mahnitshme, por një projekt në veçanti do të ju vendosë një buzëqeshje në fytyrën tuaj

Ai e quan projektin “Ti je shumë e bukur” dhe ideja është e thjeshtë. Genç u thotë personave që i takon në udhëtimet e tij se janë të bukur, dhe e kap reagimin e tyre në fotografi. Siç mund ta shihni në fotografi personat reagojnë në mënyrën më të ëmbël, shkruan rtv21.tv.

Genç kaloi 6 vite duke punuar në Stamboll para se të ndiqte ëndrrën e tij si fotograf. Ai ka lindur në Turqi, por shtëpia e tij është e gjithë bota, pasi kohën e kalon vetëm duke udhëtuar.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi të projektit të tij më të rëndësishëm deri tani.

smilepic1smilepic2smilepic3smilepic4smilepic5smilepic6smilepic7/21Media