Kastrati: Kjo masë në përgjithësi ka filluar së zbatuar.-Muharremaj: Si çdo masë tjetër edhe kjo masë është duke u zbatuar.-Haziri: Masat në komunën e Gjilanit janë duke u zbatuar në mënyrë strikte

Kastrati: Kjo masë në përgjithësi ka filluar së zbatuar.-Muharremaj: Si çdo masë tjetër edhe kjo masë është duke u zbatuar.-Haziri: Masat në komunën e Gjilanit janë duke u zbatuar në mënyrë strikte

Pavarësisht se, sic thonë edhe ata, kryetarët e komunave nuk janë pyetur për vendimin e fundit të minstrisë së Shëndetësisë për kufizim të lëvizjes, në komunën e Kamenicës, Suharekës dhe Gjilanit ky vendim ka nisur të zbatohet. Kryetarët e këtyre komunave flasin për sic thonë telashet që ka hasur në komunat e tyre pas këtij vendimi të ministrisë së Shëndetësisë./21Media