Përshëndetja ndryshon varësisht nga vendet se ku jetojmë

Përshëndetja ndryshon varësisht nga vendet se ku jetojmë

Përshendetjet si shprehi tregojnë respektin tonë për të tjerët, kështu që aplikohen mënyra të ndryshme nga kultura të ndryshme.

Në foto më poshtë mund të shihni ritualet e përshëndetjes nga e gjithë bota, të gjithë kanë një mënyrë të veçantë dhe më ndryshe se vetëm një shtrëngim i duarve./21Media