Kërkohet transparencë e llogaridhënie në fushën e noterisë

Kërkohet transparencë e llogaridhënie në fushën e noterisë

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Kosovë UNDP, përmes projektit Mbështetje Përpjekjeve Kundër Korrupsionit,  prezantoi raportin mbi Vlerësimin e Rrezikut nga Korrupsioni për  sektorin e noterisë në Kosovë.  U kërkua më shumë transparencë dhe llogaridhënie në noteri./21Media