Ja një metodë e thjeshtë

Ja një metodë e thjeshtë

Pastrimi i tualetit ju merr 10 minuta kohë, nëse e dini këtë metodë. E gjitha çka ju duhet është një brushë tualeti, sodë buke dhe uthull.

Vendosni një filxhan uthull në tualet dhe lëreni të qëndrojë për një minut. Vendosni 1 filxhan sodë buke dhe shtoni edhe 1-2 filxhana me uthull. Lëreni të qëndrojë për 5 minuta dhe pastroni tualetin me një brushë tualeti./21Media