Një ndër mënyrat më të lehta për a vënë llajnerin

Një ndër mënyrat më të lehta për a vënë llajnerin

Për shumë femra gjatë grimit problemi më i madh mund të jetë vendosja e llajnerit. Kjo pasi që jo të gjitha e mendojnë veten të zonjat në këtë aspekt. Megjithatë nuk është edhe aq vështirë për ta vënë atë nëse ju ndiqni disa hapa në vazhdim, shkruan rtv21.tv

Një bllogere e cila në Youtube ka kanalin lifeofoval, ka treguar një mënyrë se si ta vëni më lehtë llajnerin. Ajo ka shkruar se kjo është mënyra se si e realizon këtë pjesë të grimit, dhe ka uruar që të jetë ndihmesë edhe për shumë vajza tjera./21Media