Kujdesi ndaj flokëve

Kujdesi ndaj flokëve

Rritja e flokëve tuaj të gjatë dhe të shëndetshëm nuk është aspak lehtësi. Padyshim që nuk ndodh brenda natës.

Sidoqoftë, do të jeni të lumtur të dini se një ndërrim i vogël në rutinën tuaj të kujdesit ndaj flokëve mund të bëjë të gjitha ndryshimet për t’ju ndihmuar të arrini atë që ju dëshironi.

Flokët e gjata nuk ndodhin rastësisht, kërkon shumë kohë dhe kujdes. Për të filluar, këtu janë disa hile që duhet t’i zotëroni nëse dëshironi flokët të gjata.

Mos i lagni flokët çdo ditë, preni ato herë pas here, përdorni zbutës të flokëve dhe shpërlajeni flokun tuaj me ujë të ftohtë./21Media