Këshilla të domosdoshme për flokët

Këshilla të domosdoshme për flokët

Flokët janë njëra nga pjesët më të rëndësishme të pamjes së jashtme të njeriut, andaj kujdesi ndaj tyre duhet të jetë i madh.

Nëse dëshironi që të keni flokë të shëndosha dhe të mos ju bien, atëherë duhet t’i ndiqni disa këshilla:

Fillimisht thoni JO silikonit dhe sulfateve në produktet tuaja të flokëve, transmeton rtv21.tv

Shikoni se çfarë tipi të flokëve keni dhe bëni zgjedhjen e duhur të shamponit

Larja e tepërt është e dëmshme për tipat me flokë të thatë, ndërsa larja e rrallë është e dëmshme për personat me flokë të yndyrshme.

Pasi të pastroheni, mos i krehni flokët përderisa janë ende të lagura./21Media