Dollapi juaj i rrobave është në një gjendje katastrofë sa ju nuk po mund të gjeni ato çfarë ju duhen?

Organizimi i gjërave ashtu si duhet në dollap tani është kthyer një art më vete. Jo të gjithë dinë se si ta sistemojnë dollapin e tyre pasi ju duket sikur kanë më shumë rroba sesa hapësirë në dispozicion.

Më poshtë do të gjeni disa nga sekretet se si të organizoni rrobat tuaja në mënyrën më perfekte.

Bëni ndarjen sipas rrobave sezonale

Largoni gjërat që nuk iu duhen


Bëni një ndarje të zgjuar të rrobave

Përdorni detaje të vogla për t’iu ndihmuar, si “notes” ose varëset e rrobave

Ruani siç duhet këpucët dhe çantat

Ndajini aksesorët

Mbajini rrobat e freskëta duke i larë para se t’i vendosni diku për sezonin tjetër dhe duke e hapur sirtarin herë pas here për t’i ajrosur.