Në kuadër të rubrikës "Beauty" në programin e mëngjesit në RTV21,  u treguan metodat se si mund ta mbrojmë lëkuren nga rrezet e diellit

Në kuadër të rubrikës “Beauty” në programin e mëngjesit në RTV21,  u treguan metodat se si mund ta mbrojmë lëkuren nga rrezet e diellit

Për të  dhënë këshilla ishte e ftuar Liliana Limani, e cila po ashtu ka bërë edhe live trajtimin. Ajo ka shpjeguar se është e nevojshme që të përdoren kremat kundër rrezeve të diellit jo vetëm gjatë kohës kur jemi në palzh, por prej stinës së pranverës deri në vjeshtë.

Liliana ka shtuar mosmbrojtja nga rrezet e diellit shpje deri tek plakja e lëkures dhe kanceri i saj.Ajo ka sygjeruar vajzat të mos përdorin shumë make-up. Ndërkohë që ka treguar edhe një mënyrë të hidratimit të cilën mund ta ndiqni në videotmë poshtë./21Media