Ajo tregon arsyen pse nuk mban ndihmëse në shtëpi

Ajo tregon arsyen pse nuk mban ndihmëse në shtëpi

Këngëtarja Silvia Gunbardhi ka treguar se punët e shtëpisë i kryen vet dhe se nuk ka ndihmëse në shtëpi, pasi që sipas saj nëna nuk e preferon një person të huaj në shtëpi. “Ajo gjen karar vetëm tek duart e mija apo të sajat, meqenëse është e zënë me djalin, hekurin në shtëpi e bëj unë ju betohem se nuk gënjej, të shkund shtëpinë e bëj unë e gjej kohë ose në mëngjes ose në darkë”, ka treguar ajo, si dhe ka thënë që ka raste kur i grumbullohen rrobat për tu hekurosur por prapë se prapë i bën vet.

“Ndërsa për të gatuar neve nuk hamë në shpi po marrim këto paketat që vijnë zakonisht i shërbejnë me motor që mos t’i bëjmë pjatat pis”, ka thënë ajo si dhe ka shtuar se ushqimin e të djalit të saj të vogël ia përgatit nëna e Silvias.  /21Media