Gunbardhi: “Nuk para mbajë afër njerëz të seksit mashkull mundohem të kem kujdes”

Gunbardhi: “Nuk para mbajë afër njerëz të seksit mashkull mundohem të kem kujdes”

Interpretuesja e hitit “Të ka lali shpirt”, Silvia Gunbardhi e ftuar në emisionin veror në RTV 21 “21 gradë”, ka folur për fillimet e lidhjes me këngëtarin Dafin.  Ajo ka treguar se fillimisht me të kanë qenë shokë dhe se çdo ditë ka qenë e veçantë.

“Kuptova se ishte i vetmi njeri që ma kishte marrë mendjen dhe që më rrinte afër sepse unë  nuk para mbajë afër njerëz të seksit mashkull mundohem të kem kujdes nga kjo anë, ishte i vetmi që i besoja që më rrinte afër në çdo moment edhe aty linden shkëndijat e para.’, ka treguar Silvia./21Media