“Jemi nda” është kënga me e re nga këngëtari Sinan Vllasaliu. Ky projket muzikor vjen me një tekst të ndjeshëm për dashurinë nga Ilir Berani dhe me muzikë po nga i njëjti.

Kënga është e realizuar edhe me videoklip nga BUG Production.

Duke marrë parasysh suksesin e këngëve të Vllasaliut i cili është një prej artistëve më të dashur, kënga pritet që të jetë hit i radhës i tij./21Media