Zymberi: Me urgjencë të funksionalizohet Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës            

Sindikata e Shërbimit Civil të Kosovë kërkon që në Pakon Emergjente të Qeverisë të futen edhe punëtorët e shërbimeve sociale dhe të funksionalizohet Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës i Shërbyesve Civil./21Media