Azemi: Ne a jemi njerëz të Kosovës apo të Bangladeshit?”

Azemi: Ne a jemi njerëz të Kosovës apo të Bangladeshit?”

Përfaqësuesit e sektorit privat po shfaqin nervoz për trajtimin që shteti po ia bënë këtij segmeti të ekonomisë. Thonë se po ndihen të anashkaluar me pakon e ndihmës në kohë pandemie, dhe kërkojnë që punëtorët e bizneseve të mbyllura të marrin ndihmë direkte nga shteti, e jo lëmoshë.(E pergaditi- RTV21)./21Media