Sindikatat: Në mars – pasojnë grevat, nëse….

BSPK: Reagimet sindikale janë të pashmangshme
Sindikalistët kosovarë, as që mendojnë të tërhiqen nga kërkesa e tyre për miratimin e ligjit për pagat, por në rast se kërkesa e tyre nuk realizohet deri në muajin mars, siç ka premtuar Qeveria, paralajmërojnë greva dhe protesta. Sindikatat njëherësh kërkojnë që të marrin pjesë në grupin punues për hartimin e këtij ligji. (Teksti – Albulena Nuha
Kamera: Gyner Muja).
/21Media

Back to top button