Qerkini: Të pagjeturit dihet ku janë kush e kush i ka marr

Qerkini: Të pagjeturit dihet ku janë kush e kush i ka marr

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, priti në takim përfaqësuesit e shoqatave të të pagjeturve. Limaj tha se tani është momenti kur Kosova e ka marrë më seriozisht këtë temë. Ndërsa, përfaqësuesi i familjarëve nga Mitrovica, Bajram Qerkini, duke prezantuar dokumente nga ish-institucione të regjimit serb, tha se të gjithë të pagjeturit dihet se kush i ka marrë dhe ku është vendndodhja e tyre./21Media

 

 

Limaj: Në Bruksel u kemi bërë të qartë se nuk do nënshkruajmë marrëveshje