6 të ndaluar në 24 orët e fundit për mosrespektim të ndalim-qarkullimit

6 të ndaluar në 24 orët e fundit për mosrespektim të ndalim-qarkullimit

Për shkak të situatës me koronavirusin, me vendim të Qeverisë së Kosovës, mëngjesin e sotëm janë mbyllur përkohësisht të gjitha sheshet e Prishtinës. Në Policinë e Kosovës bëjnë të ditur se vetëm në 24 orët e fundit 6 persona janë ndaluar për mosrespektim të orës policore. Nga ana tjetër, Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se nga nesër nuk do të ofrojë asnjë shërbim për ata që nuk janë të pajisur me maska dhe dorëza./21Media