Çfarë po ndodh me mbretin dhe mbretëreshën e Spanjës

Çfarë po ndodh me mbretin dhe mbretëreshën e Spanjës

Çifti mbretëror i Spanjës Letizia dhe Felipe, patën një moment të turpshëm në një ngjarje publike, e cila ka ringjallur thashethemet e marrëdhënies së tensionuar të tyre.. Momenti u regjistrua në një video që është viralizuar në rrjetet shoqërore, përcjell rtv21.tv

Këtë herë, shtypi spanjoll sërish e pyeti “sjelljen e keqe” që Mbretëresha Letizia kishte me Mbretin Felipe gjatë prezantimit të çmimeve të Fondacionit Princess of Girona. Cfare ndodhi?

Monarkët kishin ardhur në këtë ngjarje për të marrë pjesë në përfaqësimin e mbretërive spanjolle, megjithatë, siç shihet në imazhet, ardhja e tij ishte pak e vështirë për shkak të shiut. Mbreti Felipe del nga makina dhe pret, me dorën e shtrirë, që gruaja e tij të shfaqet për të shmangur ndonjë fatkeqësi ose rënie, pasi ajo ishte e veshur me taka të larta.

Sekonda më vonë, mbretëresha e lë automjetin e me një ombrellë në duar i afrohet mbretit. Dhe, siç shihet në video, Mbreti Felipe përpiqet të marrë dorezën e ombrellës së Letizisë për ta bërë rrugën më të lehtë, por ajo e refuzon, duke e fshehur aktin e saj me një buzëqeshje.
Incidenti është regjistruar nga shtypi dhe nga të pranishmit e ngjarjes, të cilët kanë qenë përgjegjës për shpërndarjen e tij, duke e sinjalizuar atë si një provë të re të marrëdhënieve të këqija që monarkët kanë pasur për disa kohë./21Media