VV-ja dhe PDK-ja e bojkotuan forumin .-Hoti: Dialogu është politik për njohje reciproke me Serbinë

 VV-ja dhe PDK-ja e bojkotuan forumin .-Hoti: Dialogu është politik për njohje reciproke me Serbinë

Kryeministri, Avdullah Hoti, ka emëruar Skender Hysenin koordinator shtetëror për dialogun me Serbinë. Hyseni të enjten do zhvilloi takim në Bruksel, siç është thënë, për hartimin e marrëveshjes përfundimtare.
Kryeministri Hoti sot ka mbajtur forumin me liderët e partive politike,  të cilin i ka njoftuar për ecurinë e rifillimit të  dialogut me Serbinë, me ç’rast ka deklaruar se ky është dialog politik për njohje reciproke me Serbinë. Forumin e liderëve e bojkotuan Vetëvendosje dhe PDK.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI )./21Media