Në prag të festave të nëntorit, sheshi i Skënderajt dhe Kompleksi Memorial “Adem Jashari” kanë marrë pamjen kuq e zi.

Kryetari i Skënderajt, Bekim Jashari, ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook pamjet festive të qytetit dhe kompleksit.

“Lufta jonë nuk ka përfunduar, tani vazhdojmë të bashkuar, për të jetësuar amanetin e dëshmorëve e heronjve të kombit tonë, për të mbrojtur luftën e shenjtë të UÇK-së dhe identitetin e historinë tonë të lavdishme”, ka shkruar Jashari.