Shtatorja e Gjergj Kastriotit do të vendoset në parkun e kishës “Zoja e Shkodrës”

Shtatorja e Gjergj Kastriotit do të vendoset në parkun e kishës “Zoja e Shkodrës”

Me iniciativën e gazetarit Mustafë Halili, Kishës Katolike “Zoja e Shkodrës”, respektivisht udhëheqësve te saj Dom Pjetër Popaj, Toni Dedivanaj dhe bashkatdhetarë të tjerë, në New York do të vendoset shtatorja e heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Kronikë e korrespondentin tonë në New York, Halil Mula./21Media