Kënga erdhi vetëm në versionin audio

Kënga erdhi vetëm në versionin audio

Rep-artisti i mirënjohur shqiptar, Skerdi, sapo publikoi këngën “Goodbye”. Kënga erdhi vetëm në versionin audio, për tekstin dhe melodinë e së cilës u përkujdes ai.

Skerdi së shpejti do të sjellë edhe projekte të tjera muzikore, të cilat ka kohë që i ka paralajmëruar. Po ashtu, ai vazhdon të jetë i angazhuar edhe me koncerte të shumta./21Media