Atletet e skijimit Albin Tahiri, Arbi Pupovci, Drin Kokaj dhe Kiana Kryeziu janë nisur per në  Itali në kampet stërvitore  ku ata do të skijojnë në pistë për shtatë ditë më radhë.

Anëtaret e ekipës përfaqësueses për të rijnë dhe të vjetër të udhëhequr nga Selektori  z.Agim Pupovci janë nisur për fazën e ushtrimeve përgatitore në akullnajat e Italisë.

Federata Skitare e Kosovës u ka uruar rrugë të mbarë dhe seancë të suksesshme të ushtrimeve.21MEDIA