Amund ta besoni se nuk janë njerëz të vërtetë

Amund ta besoni se nuk janë njerëz të vërtetë

Ruben Orozco Loza është artist  meksikan i cili realizon skulptura nga plastelina. Ai bën fytyra të njerzëve dhe i portertizon në mënyrë aq relae saqë është e vështirë të besosh që është skulpturë, shkruan rtv21.tv

Punën e tij Loza e prezanton në rrjetet sociale veçanërisht në Instagram,  ku ka një numër të madh të njdekësve. Më p0shtë ju sjellim disa video dhe fotografi të veprës së tij për t1u njohur edhe ju me magjinë që sjell ky skulptor me këtë art./21Media