Të mahnitshme!

Të mahnitshme!

Është e pabesueshme se si një statujë, objekt mund të ndikojë ndjenjat dhe mendimet tuaja. Mbase mund të filloni të qani, të qeshni ose të mbeteni të habitur për shkak të realizimit, ose vetëm nga bukuria që shihni.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të këtyre skulpturave të mrekullueshme që mund t’ju mahnisin!/21Media

1.Wat Samphran, Tajlandë

2.Vigeland Park, Norvegji

3.Bregenz Festival, Austri

4.Cabeza Vainilla, Meksikë

5.Jadayupara, Indi

6.The Awakening, SHBA

7.La Pleureuse, Japoni

8.Behind the Walls, SHBA

9.Bregenz Festival, Austri

10.Building Bridges, Itali