Nëse e shihni një shkëmb lundrues, ose pikën më të madhe të shiut, besoni syve tuaj: ju jeni para një krijimtarie të bukur artistike!

Skulptorë të shumtë rreth botës gjejnë mënyra se si t’ju mahnisin me krijimtarinë dhe kreativitetin e tyre, dhe ne ua prezantojmë ato me shumë krenari./21Media