Krateret me një pasqyrë brenda

Krateret me një pasqyrë brenda

Kjo copë është bërë nga materal i prerë me një pasqyrë të ngulitur që duket si sipërfaqe e ujit.

Artisti tregon se pas vizitës së këtij parku mahnitës kombëtar këtë maj, ai kishte vendosur ta rikrijoj atë me një teknikë unike. Ai përdori pasqyrë që ishte vendour në mes, kështu ajo reflektonte qiellin dhe duket sikur është një liqe me ujë të pastër si loti, shkruan rtv21.tv.

Unë përdor një material në një hapësirë i prerë në shtresa nga 28 fletë të ndryshme me ngjyra, atëherë unë ngjit fletët mbrapa së bashku me ngjitës. Ekziston një fletë e xhamit të pasqyruar të ngulitur në tabelën matëse në lartësinë e sipërfaqes së ujit”, ka treguar ai./21Media