SOCIALE: Si të ndalet dhuna ndaj fëmijëve?

Nagavci: Në proces të angazhimit të psikologëve dhe pedagogëve 
Trajtimi dhe parandalimi i dhunës së fëmijëve është i domosdoshëm, u theksua në tryezën me temë “Integrimi i politikave dhe shërbimeve për trajtimin e dhunës ndaj fëmijëve, me fokus në shkollë”, organizuar nga Komisioni Parlamentar i Arsimit dhe Koalicioni i organizatave për mbrojtjen e fëmijëve./21Media
 

Back to top button