Tërmeti në Shqipëri angazhon edhe botën sportive shqiptare

Tërmeti në Shqipëri angazhon edhe botën sportive shqiptare

Termeti që goditi Shqipëri,  dridhi edhe botën sportive mbarë shqiptare . Vazhdon solidariteti i tifo grupeve , klubeve , asociacioneve dhe personaliteteve sportive në Kosovë , të cilët në këto momente të vështira  janë në krah të vëllëzërëve dhe motrave në Shqipëri ./21Media