Paraqiten tre këngëtarë shqiptarë. Bushpepa përfaqëson Shqipërinë, Meta - Italinë dhe Furera - Qipron.

Paraqiten tre këngëtarë shqiptarë. Bushpepa përfaqëson Shqipërinë, Meta – Italinë dhe Furera – Qipron.

Sonte mbahet finalja e Eurovisionit. Paraqiten tre këngëtarë shqiptarë. Eugent Bushpepa përfaqëson Shqipërinë, Ermal Meta – Italinë dhe Eleni Furera – Qipron. Bushpepa do të këndojë i 12-ti./21Media