Kërkohet reflektim nga partitë dhe udhëheqësit institucionalë

Kërkohet reflektim nga partitë dhe udhëheqësit institucionalë

Anketa jonë e shkurtër e sapotransmetuar, por edhe komentet online të qytetarëve, janë gjithsesi një tregues i pulsit të qytetarëve dhe i pakënaqësisë së tyre për zhvillimet më të reja në skenën politike të Kosovë në kohë pandemie.

Zëri i qytetarëve do të dëgjohet edhe në një protestë specifike, që do të organizohet në gjithë Kosovën sonte prej orës 20.00.